2011-04-03

Nattbus

Igår när vi var på väg hem från Jcm så fick jag syn på en katt längs skeppsbron. Coba upptäckte inte den först och den blev lite rädd av en bil som drog förbi.
När vi kom till uppfarten där jag sett den så satt den kvar. Coba blev genast nyfiken och gick lite långsamt mot den. Jag tänkte att det var bäst att koppla henne, hon hade sprungit efter Jcms grannars katter eftersom de inte var lika glada för att Coba var på deras gård så stack dem. Och Coba satte efter...
Men med denna katten gick det lugnare till. Katten var också nyfiken. De närmade långsamt varandra och jag satte mig lite mellan dem för att hälsa på katten. Jag upptäckte att det var samma katt som jag sett för några månader sen, men den har halsband och verkar må bra så det är ingen fara än så länge ;)

Katten hoppade upp i mitt knä och Coba stod framför mig och tittade framåt för att visa att hon inte var farlig. Katten höjde försiktigt tassen för att känna på Coba men sänkte den igen när jag sa nej. Coba vände sig till sist om för att lukta på katten, som hade luktat på hennes hals,,,då tyckte katten det blev för jobbigt så den började backa i mitt knä och fräsa, till sist ramlade den ner. Vi sa hejdå och gick eftersom katten inte kom närmre oss igen. Men den förföljde oss ;)
Vi stannade till igen och då satt den i en annan trädgård bakom staketet så de luktade på varandra. Till sist vände katten om och gick upp mellan husen så då fortsatte vi hem. Jag tyckte det var kul att se hur Coba reagerade och nu är vi bensäkra på att det kommer att gå bra i Skåne, iaf med Woddy ;)

Annars har det inte hänt så mycket här, idag har verkligen varit den slöaste söndagen på länge och det har varit skönt :)

Ananaspajen blev nyss klar så jag ska väl vispa lite grädde eller något så kan vi fika lite :)
Ad dreglar som bara den nu i soffan bredvid mig så det är väl dags att sätta igång :P

Ha det bra

Inga kommentarer: