2011-05-02

Burrr

Eller som min kära fd klasskamrat brukade säga: Burrelse!

Idag är det så jäkla ruggigt, hurvet och rått. Det är till och med kallt inomhus,,,jag fick skruva upp elementen igen,,,,,
Nu har jag tagit en lugn stund vid datorn så nu ska jag sätta igång med dagens städning så får jag väl upp värmen lite. Jag är ledig idag men på schemat står ändå: uppröjning i köket, sortera tvätten, plantera, röja upp i allmänhet i hela lägenheten och helst dammsuga en sväng.I lördags hade vi en mysig grillstund med kompisar och en ny granne. M, som vi hjälpte att flytta in i trappan bredvid vår i fredags :D Skönt med någon som jag kan ta hundpromenader med. Coba och Zilla kommer bättre och bättre överens, även om Z kom lite för närma och var för framfusig i helgen så Coba högg på något sätt mot henne. Ingen såg riktigt vad som hände, vi hörde ett skall och ser hur C har blottade tänder och närmar sig Zillas nacke, vi tror det bara var en varning eftersom hon aldrig bet henne. Jag var närmst och fick tag i Zillas halsband och kände genom henne, men ingen skada skedd. Båda tjejerna löpte, Z var jätteintresserad av C, som tyckte hon var för jobbig när hon försökte bestiga Coba. Så vi gissar att det var det som hade hänt.

Igår var det jobb i några timmar för min del, hemma blev det några timmar på soffan innan jag satte igång med tvätten. Det är så skönt att sova en stund på soffan och vakna till matdoften :D Oftast är det fantastiskt att vara sambo, och tillfällen som dessa är guldkanten, när man inte orkar laga mat och då har någon som orkar ;) Om jag hade bott själv hade det antagligen blivit lite mackor och havregrynsgröt ;)
På tal om mackor,,,,mitt bröd jag gjorde när jag hade kommit hem från Skåne hade möglat idag,,,,vi har av någon underlig anledning inte ätit speciellt mycket av det,,,,och jag förvarade det i en handduk och sen i en påse,,,jag tror påsen bidrog till att brödet inte fick rätt mängd luft,,,,för så snabbt ska det inte mögla.


Nej nu är det dags att ta tag i köket.

Ha det bra

1 kommentar:

Kattson sa...

Bra att du fått nån att hundpromenera med. Det blir lite roligare då. Hoppas du är på katthememt ibland. Vore kul att få en rapport hur det går med flytten till nya stället.