2011-05-01

Summering

Nu har jag varit hemma några dagar och jag utlovade en summering av min vecka i Helsingborg.

Jag har träffat många av mina viktigaste människor och haft en underbar vistelse. Coba har även fått öva i att träffa människor och jag tycker att hon har blivit mer social sen resan. Men jag vet inte riktigt, hon löper nu och då förändras tikar både till personlighet och lite kroppsliga förändringar. Men hon har nog förstått att vi inte utsätter henne för elaka personer.

Duktiga gumman på resan ner

En kort beskrivning av Hbg: träffat mormor, morfar, farmor, besökt farfars grav, varit hos frissan och rättat till håret, älskade Nat har jag träffat två gånger, långpromenader i värmen med Coba, C2, M och hennes son E, grillat hos min faster med familj och kompis, ätit påskmiddag hos mormor och morfar med hela mammas sida släkten, med alla partners var vi 16 st och en vovve, bara min Ad som saknades, passat minsta kusinen och varit på gröningen, ätit glass från Helsingborgs glassfabrik och myst mycket. Jag och C2 skulle se bio men det blev inte av. Sista kvällen hade familjen påskmys och spelade Bingolotto. Ingen vinst, men det är ju som vanligt ;)
Det viktigaste av allt, nästan, var att katterna inte var lika främmande för mig som i julas.
W har sovit hos mig i sängen och T har fått en del mys :D
T var rädd för Coba och försiktig runt henne hela veckan, men till sist vågade han lukta på henne när hon vilade i hallen. W hälsade direkt och var snabb med att visa vem som bestämmer i den lägenheten,,,Redan samma kväll som vi kom klappade han till C för att hon kom lite för nära och lite för snabbt. Nästa dag vek han sig inte för C när hon skulle in i köket, till sist vek hon sig för honom,,,,allt flöt på bra mellan dem. Även om W nog tyckte att hon var lite stor så lite försiktig var han, men han var inte rädd.

Jag älskar Tarzans uttryck på denna bilden, man ser vad han känner for Coba...Den killen har sån härlig mimik.

Jag har med andra ord haft en supermysig tid i Hbg och Coba har fått träffa många nya människor. Häromdagen bokade jag redan nästa resa till Hbg, jag och Coba kommer ner på kvällen den 15 juli. Vi stannar ända tills mamma och pappa ska köra upp hit, då åker vi med dem. Det blir skönare för mamma och pappa också eftersom jag kan hjälpa till att köra. Jag har aldrig kört med varken husvagn eller släp, men någon gång måste ju bli den första :)

Woddy var väldigt nyfiken och inte alls rädd...

Mys i trädgården med kissarna, Coba kom ut senare också, då höll sig T bakom häcken...

Vi besökte farmor och på vägen hem gick vi inom farfars grav och hälsade på

Fondueafton med familjen :D

Promenad och lek med C2, M och E

Grillning ute hos faster med familj och vänner

Promenad och lek i stan och gröningen med Ami och Nat

My love :)

SJ bjöd på fika på tåget hem :)

Nu ska jag bege mig ner till tvättstugan igen och sen ut en sväng med voffsingen.

Ha det bra

Inga kommentarer: