2011-06-12

Attans!

Att sova bort hela söndagen var väl inte riktigt planen.
Jag har varit ute med Coba två rundor, ätit och läst tidningen, sen har jag sovit hela dagen,,,,ooops. Vaknade nyss på soffan, efter andra rundan med Coba känner jag att jag bör ta tag i mig själv.
Egentligen skulle jag varit uppe med tuppen och tvättat, men eftersom jag fick med mig Ads nycklar hem från grillningen igår och han skulle på krogen så la jag mig inte i sängen förrän halv fyra imorse när han kom hem,,,,,jag sov i små etapper i soffan innan dess.


Helgen har varit underbar.
I fredags åt vi middag på stranden med Stoffe, fantastiskt mysigt och varmt.

Mums

Jag försökte få Coba att simma, men det är hon nog inte van vid, hon fick en väldig rädsla i ögonen när hon inte längre bottnade. Men hon tog några simtag innan hon nådde marken igen. Potatisen jag höll i handen lockade :P
Jag tror att hon har potential att lära sig och tycka att det är kul, hon kan simma men har nog inte gjort det förr. Vi får ta det i små steg så går det till sist.
Vi satt på stranden några timmar och kom väl hem runt niotiden på kvällen, helt underbart.

Jag ogillar botten så jag går inte så lång ut, men doppa sig går ju alltid ändå :D

I lördags var det invigning på katthemmet, de nya lokalerna. Jag träffade U vid Norrhallen lite efter nio sen for vi dit. Vi var där först och åkte sist,,,både öppnade och låste....jag kom väl hem vid halv fem tror jag. Och då lät jag bilen stå på Norrhallen och gick till Jcm för grillning.
Där satt även hans grannar, ett jättetrevligt par och deras barn. Minsta är fem månader, henne la jag beslag på :P Pappan var på coop och dottern ville inte äta välling så mamman skulle in för att göra gröt, istället för att lägga henne i vagnen så erbjöd jag mig att försöka :P
Hon satt hos mig en bra stund, himla mysigt var det.

Trots att barnen sprang omkring låg Coba lugnt på marken i skuggan och bara slappade.
Jag hade stått upp hela dagen nästan, jag och en annan tjej stod för grillningen på katthemmet, så när jag kom till jcm var jag väldigt mör i ryggen. Så efter maten gjorde jag och Coba ganska snabbt kväll, det blev ändå runt åtta-tiden.

Och idag har vi bara sovit,,,,,hmmmm. Nu ska jag kolla runt lite mer på internet sen har jag en del saker jag ska börja med, så är lägenheten ren och behaglig att komma hem till efter jobb i veckan.

Jag har med andra ord haft en fantastisk helg, vädret har varit strålande och varmt. Idag har det blåst hela dagen men ändå varit ganska skönt ute.

Jag hoppas att er helg har varit lika härlig.

Ha det bra

Inga kommentarer: