2011-06-06

hemma

Helgen i Bjurholm har varit helt underbar :D

Strömmen gick, det blåste som satan i lördags. Men bortsett från det har det varit lugnt och härligt. Även om det blåste så mycket så var vi ute så mycket vi kunde i lördags, till sist lugnade det ner sig och på kvällen nån gång kom strömmen tillbaka.
Vi har planterat blommor i krukor till trädgården, bastat, myst vid grillringen, grillat, fiskat, varit i skogen, hängt i trädgården, spelat kort, spelat badminton, snackat skit, umgåtts, lekt med Ellie, promenerat med vovvarna och haft helt supermysigt.

För att Coba skulle få lugn och ro på natten (och för att vi skulle slippa den hårda, trånga sängen i det varma rummet) sov vi i husvagnen på gården. Men värmepatronen var det något fel på så det var KALLT!!!! så kallt att Coba sov hos oss i sängen, under täcket,,,,första natten var kallast, tredje natten var det faktiskt bara svalt och himla skönt. Men det var ändå fantastiskt härligt att sova där ute.

Nu håller jag på att uppdatera bilder på bilddagboken, eller dayviews som det tydligen heter numera,,.så fort jag är klar ska jag ut med Coba och sen blir det marsch i säng,,,,det är ju jobb imorgon....

Nationaldagen har firats med grillat på gården med jcm, vi stötte även på de bästa grannarna som också grillade :) Jcm hade köpt jordgubbar till efterrätt,,,helt perfekt. När vi stannade i Ö-vik för att handla var jag väldigt sugen på jordgubbar, men tur att han hade med sig :P
Eftersom det blir VARMT i bilen så tog vi ut Coba och la henne i skuggan mellan två bänkar med bord. När jag kom ut igen satt en vovve med husse på andra bänken. Jag frågade om det hade gått bra eller de hade fått sig en utmorrning. Han svarade "Nej, hon har bara legat och njutit av livet". Det är så härligt att se att hon har blivit så himla lugn.
Det sa även svärföräldrarna,,,att hon är mycket lugnare nu och det märks att hon har blivit mer trygg. KUL :D

God natt på er, hoppas ni har haft lika fint och härligt väder.

Ha det bra

Inga kommentarer: