2011-07-04

Pyssel

Nu har jag börjat min dag väldigt lugnt. Jag satte väckarklockan på klockan nio för att inte sova bort hela dagen, vad händer? Jo såklart, jag stängde av den och vaknade halv elva,,,,jaja varför stressa när jag har semester? Och vädret är si så där idag, lite blåsigt och molnigt.

Nu har jag läst tidningen och uppdaterat mig lite på internet.
Jag har även kollat till min surdegsgrund, som jag matade för sista gången igår. Jag tog en chansning att den var igång, eftersom jag har sett hur den har bubblat tidigare. Och man kan faktiskt missa bubblorna om man väntar för länge. Nu imorse luktade jag och tittade på den. Jag ser att det finns små luftbubblor i den men inte på ytan och att den luktar bättre nu än tidigare. Jag ska snart göra nästa steg som är att ta bort det mesta, bara behålla en liten klick på botten och sen mata igång den igen. Vad jag gör med den lilla klicken jag tar bort vet jag inte, kanske sparar jag den och gör en till grund på den, jag får se.

Nu ska jag ta tag i lägenheten, sortera tvätten, fixa med disken, dammsuga och lite annat småplock. Det behövs och mormor och morfar är på väg upp, jag vet bara inte riktigt vilken dag de kommer men jag har räknat med någon gång runt onsdag. Men lägenheten behövs städas ändå och det är ju bara ett plus att den är ren och fin när de kommer. Det är första gången de ser lägenheten och då är det ju en fördel om det går att röra sig i den och att man kan se något annat än en massa tvätt ;)

Och så passar jag på nu innan vädret blir för fint, jag såg att det ska bli strålande sol på onsdag och torsdag :D

Ha det bra

Inga kommentarer: