2011-07-02

Skuggboxning?


Är det detta som kallas för skuggboxning? Hihi Sött iaf.

Igår var jag hos kiropraktorn, som ÄNTLIGEN var i Sundsvall igen :D :D :D
Jag älskar min kiropraktor (ni förstår hur jag menar)!!! Han är så fantastiskt bra, sympatiskt, kan skoja och har full koll på vad han sysslar med. Nu har vi lärt känna varandra så pass bra att igår blev det mycket skoj och skratt, men ändå sköttes behandlingen som den skulle. Vi har en del gemensamt, eller lite iaf :P Båda är skåningar :D båda är lite rödlätta (typ) och båda tycker om att skoja. Så mina behandlingar brukar vara glada De gör bra för kroppen och själen, jag mår alltid mycket bättre när jag går därifrån :D

En av de första kommentarerna jag fick var "VAD har hänt??!?!! Sist vi träffades var du smidig som en katt och nu kan du knappt gå!!!" Sen kom han på sig själv "Njae smidig som en katt kan ingen bli, men så smidig som DU kunde bli var du sist".
Det är sant, jag har reagerat på det själv de sista dagarna innan jag träffade honom, jag kände mig mer klumpig igen och jag tog inga ordentliga steg. Nu har han löst upp en del låsningar båda i bäckenet och ryggen/nacken så nu känns det mycket bättre igen. Men det är en hel del att jobba på ändå. Han kommer tillbaka i slutet av månaden och då hoppas jag att jag har tid att gå dit.

Jag har även tipsat en kär vän om honom, hon var där på konsultation igår och hon sa samma sak som jag: fantastiskt trevlig, otroligt kompetent och rar människa.

Efter kiropraktorn träffade jag Hannadi på stan, jag skulle lämna tillbaka en bok jag hade lånat av henne. När den var färdigläst låg den på vardagsrumsbordet och sen har något hänt. Jag vet inte om det var jag eller Ad, men någon har spillt vatten på den så den var alldeles fuktig och sidorna helt tillknycklade. Det såg ut som den hade badat, iaf de första 50 sidorna. Jag gick till myrorna och köpte en ny bok till henne. Det var hon som tipsade om att den fanns där. Och boken jag hittade var t.o.m i finare skick än den jag lånade från början av Hanna :D Den kostade bara 20 kr, så jag köpte en annan pocket till mig. Chick lit är härliga böcker :D

Jag rekommenderar verkligen den om ni tycker om Chick lit-böcker. Passar perfekt nu i sommar tycker jag. Lite roligt istället för alla deckare som folk brukar läsa på sommaren.

Kiropraktorn sa att jag skulle ta det lugnt, ta en fika, slappa och känna efter att det känns bättre i kroppen. Sagt och gjort, vi satte oss på Café Innergården 1891. Jag kände stoooor skillnad, jag kände verkligen att bäckenet och höfterna rörde sig mycket smidigare och jag kunde ta riktiga steg igen. Han är verkligen värd 550 kr för en timme.


Vi ska grilla ikväll, Ad blev nyss klar med förberedelserna i köket. Han hittade ett recept på jobb som såg gott ut så ikväll ska vi provsmaka :)

Hoppsan, vi blir tydligen hämtade om 1½ timme, jag ska kasta i mig lite lunch, duscha och egentligen helst mata surdegsgrunden, men den skulle stå 48 timmar innan man matar den igen, undrar om det gör något att det blir typ bara 45-46 timmar.

Ha det bra

Inga kommentarer: