2011-07-02

Testpilot

Jag är testpilot för Kesella - Kvarg, smaksatt med rabarber och hallon. Jag fick hem två kuponger så jag kilade för att hämta ut dem.


Jag bakade jordgubbspaj häromdagen, egentligen ska det vara rabarber i den pajen men det hade vi inga. Den blev supergod ändå. Så idag tänkte jag prova lite kvarg till pajen och hoppas att det skulle smaka mer rabarber. Det var ingen höjdare tyckte jag. Jag kanske skulle använt kvargen på ett annat sätt. Jag tog några skedar så jag har en del kvar som jag kan testa annat med.


Hallonsmaken ska jag nog försöka göra någon cheesecake eller pannacotta på, jag ska se vad jag kan hitta på :)Just nu lyssnar jag på Henrik Larsson när han sommarpratar i P1. Jag hittade en länk dit på en nära väns facebook. Han pratar mycket om fotboll (såklart) men ett fantastiskt program, jag höll på att börja gråta när han med kraft i rösten berättar hur tidningarna betedde sig när hans bror gått bort. Han kritiserar på ett relevant och starkt sätt, himla bra sagt. Jag ska lyssna klart sen får vi se vad som händer.Vi har varit hos Jcm idag och grillat, hans grannar var också med. Grabbarna tog några öl och groggar. Jag får se när Ad kommer hem, om han går på krogen eller vad han gör. Jag och Coba gick hem runt nio, barnen var övertrötta, Coba tyckte det var jobbigt och jag var seg, rastlös och lite trött, med andra ord ville jag också hem :P
Det tog oss 40 minuter att gå hem men det var en skön promenad.

Ha det bra :)

Inga kommentarer: