2011-08-24

Hur tänker dem?

Södertälje katthems blogg är en av dem jag följer dagligen. Nu har de skrivit något som får ilskan och hopplösheten att väckas,,,,hur tänker Södertälje kommun måste jag få fråga.

Nu ska de dra in bidraget som katthemmet tidigare har fått och därmed kommer Södertälje katthem få svårt att fortsätta sin verksamhet. Och fastighetsägaren har bestämt sig för att säga upp deras hyreskontrakt när det går ut och inte förnya det.

Så nu har Sippos och Tindras husse startat en stödgrupp på Facebook där vi kan diskutera idéer om hur detta ska lösas. Eftersom många ställde upp och hjälpte Kompis katthem när det brann så hoppas vi att folk även ställer upp nu. Kompis katthem är återuppbyggt och har satt igång med sitt verksamhet i nya lokaler :)

Wikki har även tassat ihop en banner som jag ska försöka lägga upp här på bloggen, men problemet är att jag absolut inte har någon aning om hur jag ska göra,,,,,men det löser sig.

Om man vill ställa upp på något sätt så har idén med att sticka/virka saker (kattföremål t.ex) dykt upp. När man nu har stickat/virkat klart så skickar man föremålet till Södertälje katthem så kan de sälja den och på så sätt iaf få in lite pengar.

Jag hoppas att folk ställer upp och hjälper till på de sätt man kan.
Man kan ju alltid skriva till politikerna i kommunstyrelsen för Södertälje kommun....

Inga kommentarer: