2011-09-04

Bastu

Idag har jag varit på katthemmet. Kissarna är alldeles supermysiga. Jag har gjort ett bra jobb idag...två katter har blivit bokade idag. Så nu är sex av våra sju kattungar bokade, sen finns det ytterligare två kattungar/ungkatter som inte har sin mamma hos oss och en av dem är också bokad :D Nu ska bara de vuxna bort också,,,,
Vi har ett gäng knäkatter som gärna ligger i knäet, speciellt de tre herrarna på övervåningen. När man kommer in i det rummet har man tre vuxna katter i knäet, speciellt en som är helröd. Ni får ursäkta mig men jag har inte lärt mig namnen än,,,jag vet (tror) att de heter Herman, Leo och något mer,,,men bilderna utanför är dåliga så jag vet inte vem som är vem av de röda,,,,
Vi har fått in många katter så jag har inte lärt mig alla namn än,,,de vuxna kan jag namnen på och numera två kattungar, men Yrsas ungar heter ettan, tvåan osv till femman,,,och de är så lika varandra och alla har blivit bokade,,,så jag har faktiskt inte orkat lära mig namnen *skäms lite*.

När jag var klar och skulle fixa det allra sista knackade det på dörren, ett under att jag hörde det,,,,,det var en tidning som heter Öbacka Brus som kom förbi,,,de ville ställa lite frågor och ta lite bilder. Jag har inte helt koll på katthemmets historia men jag berättade vad jag kunde och hänvisade till hemsidan. De frågade om jag hade en speciell katt som var mig kär.
Utan tvekan sa jag JOSEFIN.....hon är supermysig. Hennes rumskamrat flyttade för ett tag sen så nu har hon jättetråkigt. När hon hör att någon är i salen sätter hon sig vid nätdörren och jamar tills man kommer. Hon vill verkligen ha en egen människa att ta hand om.
När jag gick in och satte mig på golvet flög hon upp i mitt knä och kurade ihop sig på ett lustigt sätt som jag aldrig har sett en katt sitta i ett knä,,,,hon lutade sig mot min arm och totalt slappnade av samtidigt som hon kröp ihop lite,,,svårt att beskriva. Men hon gjorde så också när tidningen var där och de sa också att de aldrig sett en katt så. De tog en bild som jag tror blev fin på oss, förutom att jag har samma sjaskiga kläder som vanligt där och ser ut som "hej-kom-och-hjälp-mig" men jag tror den blev fin. Josefin stod i mitt knä eller på min mage, sträckte sig upp och typ pussade mig på näsan/munnen. Jag hoppas att de tar med den bilden så jag får se hur det blev.När jag kom hem slängde jag in katthemskläderna i tvätten, några katter har öronskabb. Vi har "skyddskläder" men man kan aldrig vara för säker,,,den skiten ska vi UNDVIKA att den kommer in i vårt hem och vår vovve som är känslig för hudåkommor.
Medan kläderna tvättades sov jag en stund.
Lagom till att jag skulle ner och hämta tvätten kom grabbarna hem, de hade sett hockey, SCAcupen MoDo-Brynäs,,,,en tradition för dem.....De trodde jag sov i soffan och jag var så trött att jag lät dem tro det....de smög men jag kunde ändå identifiera dem,,,jag hörde t.o.m att en person tecknade utan att göra det minsta ljud med rösten, där gissade jag fel. Men de andra två satte jag klockrent,,,,Iaf, de smög inne en stund och gick sen ner och började med grillen.

Efter maten var det dags för bastu :D
Denna gång hade P bokat, det var hans födelsedag,,,det blir ju igår eftersom klockan är över midnatt,,,men lördag 3 september iaf.....
Jag och Coba var med en stund sen gick vi hem. Jag hann duscha, fylla/starta diskmaskinen och diska upp efter grillningen och ta det lugnt ett tag, sortera lite tvätt innan killarna kom hem.
De var här en timme kanske, alla duschade och sen kom taxin så nu är de ute på någon krog,,,antagligen Svenssons eftersom det är typ den enda som finns i stan,,,,

Hekke lyckades med något som bara jag, Ad och en annan kille lyckades med. Den andra killen gjorde det förra helgen. Men de klarar det för att de inte visar någon rädsla och för att de har koll på hundars signaler. Coba och K kommer fortfarande inte överens, men jag tror att K visar någon form av rädsla, men han håller iaf med om att han ska strunta i henne. Innan han gick så fick han faktiskt klappa Coba när hon låg i soffan utan att hon sa något,,,och då klappade han henne säkert och inte så försiktigt som han kan göra,,,,det var bra gjort av dem båda.
Iaf här är bildbevis på vad numera fyra personer kan göra, och detta gjordes mer än fem gånger:

Det värmde mattes hjärta :)

Ja det var allt för denna gång. Jag ska kanske surfa lite mer, sortera lite kläder och så innan jag lägger mig. Så slipper jag göra det imorgon och kan packa imorgon istället.

God natt

Inga kommentarer: