2011-11-13

Återigen söndag

Då var det ännu en söndag.

De två senaste veckorna har min älskade kollega varit bortrest, vilket har resulterat i att jag har jobbat mer än jag brukar :P Det har varit kul men jag var så himla trött när hon kom tillbaka och den dagen behövdes bara en av oss så då åkte jag hem och laddade batterierna inför kommande dag.

Veckodagarna har som vanligt travat på utan mer aktivitet än jobb.
Men i torsdags var det studiecirkel på djurhemmet, då kom två veterinärer från Veterinärmottagningen Kusthöjden och berättade om kattens infektionssjukdomar. Vi fick veta vilka olika infektionssjukdomar som kan drabba en katt, de allra vanligaste. De berättade vilka symptom man kan se, hur vanligt det är och hur smittsamt sjukdomen är. Det var väldigt intressant och det var första gången jag stannade ända till kl nio. Vi volontärer ska beställa tröjor med tryck, det har jag efterfrågat ett tag, så vi fick prova både t-shirt och munkjacka.
Katthemmet har ställt i ordning en kalender för nästa år som nu finns till försäljning. Jag hoppas att det blir en hit så vi kan fortsätta de kommande åren. De kommer att kosta ynka 100 kr och jag har bara sett bild på den men det verkar vara fin kvalitet. En av volontärerna är fotograf så alla bilder är professionellt tagna.
Om ni är intresserade av att köpa en, eller fler, så meddela mig så fixar jag det.

Tänk på att pengarna går till katthemmets överlevnad så vi kan fortsätta hjälpa behövande, hemlösa katter till ett liv som de är värda, så det gör absolut inget om ni köper fler och ger bort i julklapp, en perfekt gåva.


Framsidan på kalendern

Denna bild fick jag skickad på mailen, en månad i kalendern ser ut så här

Nu ska jag förbereda lite varm O'boy, jag och grannen och alla vovvarna ska ut i skogen och se om vi hittar lite svamp. Det är himla kallt idag men de kanske har överlevt ändå, kylan har ju hållit sig borta så jag trodde att den skulle vänta med att komma tills nästa vecka. Vi ger det ett försök ändå och får iaf en mysig stund i skogen. Vi tar med fika och tar det lugnt. Och hoppas såklart på god "jakt".

Ha det bäst.

Inga kommentarer: