2011-11-13

Skogstur

Efter två timmar i skogen ligger Coba och snarkar i soffan bredvid mig, hon blev trött.

Trots att det var minusgrader när vi gav oss iväg var det väldigt skönt ute idag, solen sken och jag var bra klädd, för jag frös inte men jag svettades inte heller :D
Det känns nästan som ansiktet har dragit åt sig de svaga solstrålar som den bleka novembersolen kunde ge idag, härligt.

En fin vakthund, men söka svamp är hon mindre bra på, hon njuter av att vara ute istället

Jaktlyckan fanns inte, men vi hade det skönt ändå och hundarna njöt. Jag hade sett på skjutvarningslapparna att militären inte skulle skjuta något, så det vara bara att vandra fritt MEN plötsligt hörde vi skott,,,,,vi bestämde oss för att ge oss av för säkerhets skull. När vi tog en annan väg tillbaka till bilen gick vi förbi Härnösands skytteklubb,,,,då förstod vi var skotten kom ifrån, men vi begav oss ändå.

Jag hade med mig två mackor till Coba, den ena gömde jag i skogen medan hon väntade hos M, den andra fick hon på parkeringen senare. Så hon fick lite gott ute i naturen också :)

Fika, gott gottigott gott

På parkeringen satte vi oss och fikade en stund. Planen var egentligen att åka till en annan skog och kolla lite där men vi kände att det räckte bra så vi åkte hem igen. Och det räckte nog för Coba eftersom hon redan snarkar,,,,jag ska nog också lägga omkull mig ett tag och vila en stund innan Ad kommer hem.

Lillvovven ville inte vara still, så storasyster fick dras med henne en stund, vilket gjorde att lillan lugnade ner sig.


Skönt att vi inte hittade något ändå, inget som behöver rensas nu ;)

Ha det bra

Inga kommentarer: