2011-12-21

Besök

Jag ringde på hos grannen för några timmar sen för att fråga om det var dem som hade lagt lappen om att Zeke skäller. Det var det inte, men jag passade på att fråga lite mer och han skäller för minsta lilla när han är ensam sa hon. Hon är hemma nästan hela dagarna så hon bekräftade att han skällde i fredags och tidigare dagar då de har varit ensamma en kort stund,,,,
Hon misstänker att det är fastighetsskötaren som har lagt lappen, han hade varit hos dem och hört Zeke, sen när han skulle gå upp til en annan lägenhet sa hon att han hade drämt i trappräcket för att skrämma och tysta Zeke,,,behöver jag säga att det bara hade blivit värre?
Idiot!!!!

Iaf, vi satt i trappen och snackade en stund, hon ville så klart hälsa på Zeke så han fick komma ut. Sen ringde min mobil, då bjöd jag in henne på lite kaffe, förstod att vi skulle prata ytterligare en stund. Jippi! första gången jag stavade rätt på ordet ytterligare så att datorn godkände det på en gång ;)

Vi satt här i ungefär 1½ timme och bara snackade om allt möjligt, det var himla trevligt, första gången vi verkligen pratar.

Men usch för alla orättvisor som finns i världen, och att man kan behandla människor, speciellt sina egna barn, hur som helst. Och att alla ser på men ingen gör något, var finns civilkuraget?
Tur att det har blivit människa av henne igen iaf, för hon är väldigt trevlig och förtjänar att få ett bra liv nu då hennes plågoande inte finns mer.

Men NU ska jag verkligen åka och handla, jag trodde inte att min enkla fråga skulle bli ett långt samtal. Jag tror att jag hoppar över hundträffen ikväll, jag känner att jag inte riktigt hinner.

Ha det bra

Inga kommentarer: