2011-12-25

Juldagen

Ja men då var kvällen slut.
Tack alla trevliga, fina och härliga människor för att ni gjorde kvällen rolig. Det är alltid lika trevligt när festerna blir så här lugna men ändå roliga. Och när man får träffa folk (döva) som kommer tillbaka till Härnösand. Den yngsta ikväll var nog typ 21 och den äldsta som vanligt 48, men därefter 31. Himla trevligt och lugnt, inga "fjortisfyllor" som vi var lite rädda för innan.

Nu har två taxibilar hämtat gästerna och några har promenerat. Som vanligt har jag ingen lust att åka till krogen, spendera minst 150 kr för att komma in på ett ställe som är tråkigt och fyllt med en massa artonåringar. Nej tack, jag stannar hellre hemma. Idag har man bara tur om man kommer in någonstans också, de flesta ställen som har öppet har väl sålt slut på sina biljetter för några timmar sen.

Nä nu väntar en del burkar och liknande på att tas reda på. Sen ska jag och vovvarna dyka ner i sängen i väntan på husse.

Det är tur att jag har grannens dator med Spotify premium inkopplad, min dator förstår inte att Spotify fungerar även med Linux...

Lite julskinka hade inte suttit fel heller. Vi har väldigt lite kvar, men en macka skulle jag nog kunna ta ;)

Ha det bra

Inga kommentarer: