2011-12-04

Provkört

Nu har vi provkört vår Airfryer från Philips som vi testar genom Buzzador. Jag ger den högsta poäng. Det var helt underbart att äta pommes strips utan smaken av frityrolja, som jag tycker är äckligt. De fick helt rätt konsistens och smakade perfekt tycker jag. Vi har bara provat en gång än så länge men det kommer absolut att bli fler. Informationen nedanför är kopierad från Buzzadors hemsida och folder om produkten.

Om Airfryern
Philips Airfryer är utrustad med patenterad Rapid Air-teknik som med en kombination av snabbcirkulerande varmluft och ett grillelement gör att du kan tillaga massor av olika slags mat, snacks, kyckling, skaldjur, kött med mera på ett snabbt och enkelt sätt.

Resultatet blir en hälsosam och smal tillagning av din favoriträtt - helt utan olja och fett! När du är klar diskas maskinens lösa delar lätt i diskmaskin. Inga matdofter dröjer kvar efter att du använt maskinen.

En inbyggd, justerbar timer med klarsignal och automatisk avstängning underlättar din planering då du kan förinställa tillagningstider på upp till 30 minuter. Du kan också avbryta tillagningen för att kontrollera att du får önskat resultat.
Dessutom gör timern så att maten tillagas på jämn takt i upp till 200 °C.

Matseparatör och integrerat luftfilter
Airfryern har ett tillbehör som kallas matseparatör. Den gör att du kan tillaga flera livsmedel på en gång. Ett integrerat
luftfilter förhindrar dålig lukt oavsett hur mycket mat du lagar eller hur ofta.

Rengöring
När du är klar kan du enkelt diska maskinens lösa delar i
diskmaskinen.

Om ni är intresserade av att registrera er som Buzzadorer och få prova en massa intressanta och roliga saker helt gratis så klicka in här.

Första provmängden, blev fantastiska :)

Vi fick köpa vår fritös till ett billigare pris innan den ens kommit ut på den nordiska marknaden och det var absolut ett bra val :)

Ha det bra

Inga kommentarer: