2011-12-23

Stackare

Stackars Zeke, i morse var andra gången han och jag vaknade i panik. På något sätt kommer hans bakben under vår säng och sen vänder han runt och kommer inte loss, sprattlar, gnyr och får panik så han kissar på sig. Jag tycker så synd om honom, vi försöker komma på en lösning för att undvika att detta händer igen.

Ad vaknar inte lika snabbt som jag så jag fick väcka honom och se till att han hjälpte mig att lyfta sängen, sist klarade jag det själv för då var det vid fotänden, idag var det längs sidan så då klarade jag inte att lyfta själv. Och Coba verkar inte fatta nånting, hon kanske var chockad hon också, hon låg kvar i sängen och bara glodde trots att jag sa till henne att gå ner.

Stackars liten, det tog längre tid för honom att komma loss i morse, när vi väl kunde lyfta sängen kröp han först in under den innan han kröp ut. När han väl var loss hoppade Coba ner från sängen och Zeke hoppade upp och blev tröstad. Sen var han sig själv igen, men fy fan vad ont det gör i hjärtat när detta händer och jag inte kan hjälpa honom på en gång.

Jag har nyss lagt sillen i en ny burk eftersom den bara låg i en skål, den smakade helt okej men saknade lite vitlökssmak så jag pressade i en klyfta till. Nu ska det dras till imorgon så får jag smaka igen då.

Dammsugning och våttorkning av golven står på schemat idag så jag ska börja med att lägga mig i soffan och ta det lugnt en stund.

Jag hoppas att ni får en bra dag före dopparedagen och kommer ihåg uppesittarkvällen ikväll. Vi kom på igår att vi hade glömt köpa lotter så det fixades när vi ändå var i stan. Skönt att hela stan hade långöppet igår och stängde sju, då hann vi handla vad vi skulle när Ad slutade jobba klockan sex, då stan i vanliga fall blir helt öde.

Ha en bra dag och undvik att stressa.

1 kommentar:

Hjulia huller om buller, eller Smulan, Amanda och deras 2 benta sa...

Kan ni inte höja sängen han fastnar under? Vi har speciella klossar för att höja våra sängar och vissa sittmöbler, men de är för min skull i och för sig, jag måste sitta lite högre för att kunna resa mig utan hjälp...

=^.^=

Nosbuff