2012-01-05

Packad

Nu är väskan packad och jag hoppas att jag har fått med allt. Jag har med det viktigaste, kläder till kalas/examensfest, tolkkläder, jag vet att jag ska jobba några timmar en dag och det blir eventuellt fler och tolkbrickan är med. Resten löser sig ;) Väskan är full som vanligt så jag har nog med allt.

Nu fikar vi lite sen tänkte jag bada, har längtat efter att bada några dagar nu och ikväll är det dags. Jag hoppas att jag får lite lugn och ro trots att Stoffe och Ad ser hockey i vardagsrummet.

Jag har köpt lugnande tabletter till Zeke, det ska tydligen inte vara farligt att använda dem, han ska få imorgon bitti. Då är det större chans att han håller sig lugn och då är jag lugn. Annars hade jag varit orolig för att han skulle skälla på alla andra hundar, inte varva ner på tåget osv osv. Jag har även bokat en till biljett så jag har plats till båda hundarna. Det var värt lite extra pengar. Då är ännu ett orosmoment borta från min hjärna. Jag tänkte på resan på jobb idag och kände hur stressad jag blev över dessa två saker. Och nu är det löst :D
Jag ska bara skriva upp bokningsnumret på den senaste biljetten så att jag kan hämta ut den imorgon på stationen.

Ha det bra

1 kommentar:

Mia kramforskaka sa...

Trevlig resa gumman, och hälsa de där hemma :)