2012-01-31

Tisdag

Nu har Zeke flyttat. Jag och Coba körde honom till Sollefteå idag där vi träffade hans nya husse och matte och lekkompis. När de var i koppel var det ett jävla morr och skällande från tiken. Vi körde iväg en bit och släppte dem och då gick det bra.
Han får det nog bättre hos dem, på en stor gård i skogen men lekkompis och rätt stimulans.

Coba var också glad. När jag kom tillbaka ensam till bilen var hon så himla glad och skuttade runt. När vi väl kom hem bjöd hon upp mig på lek och skuttade omkring, glatt viftande på svansen. Jag gick in, lämnade handväskan, tog våra reflexvästar sen gick hon och jag vår första ensamma promenad sen den 12 december. Hon sprang lös och riktigt SPRANG, svansen viftade och hon verkade njuta av att kunna springa runt i snön utan någon som attackerade henne.

Detta var absolut rätt gjort för oss.
Ads allergiproblem lär försvinna nu också eftersom de kom när Zeke kom hit.

 Jag trodde att det skulle kännas lite ledsamt och det gjorde det lite i Sollefteå när jag sa hej då till Zeke men annars har det inte varit något. Det har varit så skönt att se Coba så glad igen :)

Nu ska jag vila och titta på tv.

Ha det bra

2 kommentarer:

Hjulia huller om buller, eller Smulan, Amanda och deras 2 benta sa...

Kul att det gick bra och att Coba är glad :)

Kram
/Julia

Sigge Svamphund sa...

Jo då det stämmer vi bot i Malmköping och vi vänner systern till hundnes ägare. Borta är han och tyvärr rinner de en å alldeles nedanför deras hus. De har sökt med spårhundar utan resultat. Hemskt detta!