2012-02-18

18 februari

Idag är ingen vanlig dag, för det är pappas födelsedag hurra hurra hurra!

Idag fyller pappa år, även om jag snart ska ringa så säger jag grattis här också ;)
Jag ringer så fort jag har rört ihop degen klart, det låter så mycket i bakgrunden när den rörs ihop. idag blir det semlor, för det är ju fettisdagen på tisdag. Och när vi var i Bjurholm blev vi bjudna på het vägg, jag tror det var första gången jag åt det. Väldigt gott och sedan dess har jag varit sugen på semlor. Och nu är det dags :D

När degen står på jäsning ska Coba ut och det är väl dags att byta gardiner nu,,,,har inte haft ork att göra det tidigare så nu är det dags när jag är helt ledig och motiverad.
Jag har inte orkar skriva i bloggen heller för när jag inte har jobbat så har jag typ sovit,,,,,och kanske ätit lite. Jag tyckte att det är lika bra att uppdatera innan folk börjar påpeka att det var längesen jag skrev ;)

Allt är bra med oss alla här uppe. Alla kompisar vet så nu är inget hemligt längre ;)

Idag har SMHI utfärdat en klass 2 varning för eftermiddagen :( det ska tydligen snöa och blåsa rätt rejält här i Västernorrland. Det är väldigt synd för idag hade jag och Coba tänkt att träffa några ifrån vår grupp på Fb som heter "Hundskoj i Härnösand".  Gruppen startades efter jag gjorde ett upprop i gruppen "Köpes/bytes/säljes i Härnösand" efter en lekkompis till Zeke. Det visade sig vara ganska många som sökte lek-/promenadkompis så en grupp startades av några driftiga personer, idag har gruppen 37 medlemmar från hela kommunen och det är ju jättekul :D. De andra har träffats några gånger men vi har aldrig kunnat vara med pga diverse långresor och liknande ;)

Så idag skulle vi träffas men vi ställde in pga ovädersvarningen,,,,synd. Men det får bli någon gång i veckan istället. Hundarna behöver ju komma ut trots oväder men man behöver ju inte utmana ödet genom att ta en långpromenad längs vattnet som vi hade tänkt att göra.

Nu är degen klar så nu väntar en liten promenad för mig och Coba.

Ha det bra!

Inga kommentarer: