2012-03-21

Bored

Nä nu får jag sluta slösurfa runt, är nästan klar med en stickning jag började på i måndags. Jag ska nog göra klart den och sen ta itu med korsordstidningen en snäll sköterska köpte till mig från kiosken.

Nu har nattpersonalen gått på, två av tre har hälsat på mig. Jag tycker det är trevligast att de kommer in och säger hej när de går på, då vet jag vem som ska titta på mig hela natten,,,,eller en tredjedel av den.
Inatt får jag inte somna, så nu ska de hålla koll på att jag är vaken, de kommer in och väcker mig om jag skulle råka nicka till.

På filmerna från natten som gick såg de någon förändring i EEGn som de inte riktigt vet vad det var. Därför vill de se till att jag är vaken för att "provocera" fram ett typ anfall. Om det fungerar och de ser klart och tydligt vad det var för förändring så är det typ lugnt. Om de ser något men är osäkra så ska de bränna en cd och skicka till Ad så han får se om det är samma som hemma.
Egentligen ville läkaren att jag skulle vara vaken idag, inatt och imorgon men det vägrade jag. Eftersom jag har sovit dåligt i helgen och tre nätter i rad, utom senaste,,,så är jag ganska trött som det är. Och jag känner mig själv och min kropp,,,1½ dygn utan sömn=total kollaps....som tur var förstod läkaren och gick med på att det räcker med att vara vaken idag och inatt så får jag sova imorgon. Skönt.

Som sagt, nu ska jag ta tag i den sista stickningen.

Bilder kommer senare, tror jag :p

Ha det bra

Inga kommentarer: