2012-03-23

Dusch!!!!

Jag skrev ett långt inlägg och blogspot sparade fort som satan när jag råkade radera allt,,,,annars sparar blogspot ibland just för att man inte ska mista hela inlägget, men det gjorde jag nu,,,,

Jag har iaf duschat och det var superskönt. Men det känns som jag har elektroder och bandage kvar på vissa platser,,,,men de har ju suttit där i nästan fem dagar....det är inte så konstigt att det känns som det e kvar då.

Ren och fin är jag nu iaf :D Trots två shamponeringar och kamning känns det som det finns lite klet kvar,,,men tvivlar på det.

Ska nog ta ett skönt bad ikväll ändå, skulle vara härligt.
Det ska också bli härligt att träffa Ad och Coba igen.

Ja nu har läkaren varit här, återigen fick jag ju avbryta inläggsskrivandet,,,

Den enda aktivitet som avviker sig som de ser är under sömnen och då finns det små små korta frekvenser med aktivitet och urladdning som liknar någon form av epilepsi. Det liknar den urladdningen epilepsipatienter får mellan anfall, och det kommer från högra tinningsloben. Men de anser att behandling just nu inte är ett stort behov eftersom det bara är nattetid och så smått och jag inte lider av det. Så de ska skriva en slutanteckning i journalen att behandling är relativ som de kallar det och jag ska själv kontakta läkaren när jag vill sätta igång och om jag vill sätta igång med den. Men det avvaktar jag så länge som möjligt med,,,vill inte ha en massa tabletter och skit.
Och mitt körkort är inte i farozonen eftersom det bara är under sömn.
Så kontentan av det hela är att det är epileptisktliknande anfall men inget fara för mig eller omgivningen ändå.

Så nu ska jag packa ihop datorn och broderiet och åka hem :D:D:D:D
Resten packade jag igår.

Det är härligt körväder.

Ha det bra

1 kommentar:

Hjulia huller om buller, eller Smulan, Amanda och deras 2 benta sa...

Så skönt att höra att du får åka hem! För att inte tala om att ditt körkort inte är i fara.
Ha en riktigt trevlig helg och ta det varligt hemma. Var rädd om dig!

Kram
/Julia å tjejerna