2012-03-01

Film från promenad häromdagen

Häromdagen var vi ute på prommis, jag å Coba. Jag filmade även lite, har visat en del foto redan.


Platsen, nära där vi bor, heter Sälsten av den enkla anledningen att på stranden, i vattnet längs hela vattenkanten, är fullt av stenar. Och det ska tydligen finnas en hel del säl här också. Jag tror att sälarna i sådana fall håller till i närheten av klipporna och ut där i vattnet, jag har aldrig sett någon i alla fall. Det gnisslade och hade sig om isen så jag trodde nästan att det fanns en hel del säl ändå....jag hoppas att det hörs.
Vi satte oss för lite kamning och fikapaus vid de gamla sjöbodarna. Coba mös av att bli borstad :)

Idag var vi ute på ännu en promenad med lite kamning och fika. Jag hade två polarbrödsmackor till Coba och två tunnbrödsrullar till mig själv. Väldigt gott.
Imorgon ska lilla Kelly och hennes matte med ut på samma promenad. Och då ska vi ha med oss pizzabullar och någon varm dryck, jag vet inte om det blir varm choklad eller varm saft. Varm saft är faktiskt rätt gott så det blir nog det :)

Nu ikväll har jag varit på ett trevligt volontärmöte på katthemmet. Det var fullt i lokalen när jag kom in,,,väldigt många nya volontärer. Det var jättekul att se så många, då blir det mycket lättare för oss som har varit där lite längre.
Jag ska dit nästa gång på öppet hus i slutet av mars. Jag hjälper till så mycket jag kan med vad jag kan. Öppet hur är något jag kan vara med på :)
Vi har fyra små kattungar, som är upphittade i Kramfors i en kartong utanför en affär :( stackare. De är jättesöta, mysiga och busiga. En stund hade jag alla fyra på axlarna/armarna. Supermysigt :D

Ja nu är det nog dags för mig att äta lite och snart lägga mig.

Ha det bra

Inga kommentarer: