2012-03-01

Städdag

Idag är både jag och Ad lediga så då passar vi på att städa :)
Jag har röjt undan och han dammsugar, bra arbetsfördelning tycker jag, det tog lång tid att röja undan allt men det tar tid för honom att dammsuga också....Det var ett tag sen,,,,Och Coba fäller nu så det blir en del damm och hår.

När allt är klart, vi har ätit lite lunch och vilat lite så ska vi till Erikshjälpen för att kolla läget, se om där finns något intressant. Vi har lagt ut soffan i "MoDotemplet" till försäljning i en grupp på Fb "köpes/bytes/säljes i Härnösand" och har redan fått lite napp på den. Även bordet ligger ute, men om ingen vill ha bordet så ska Ads föräldrar få det, de sa att vi skulle försöka sälja det först men annars är de intresserade.
Skönt att börja tömma det rummet, nu när digitalboxen där inne ändå lagt av så används det absolut noll,,,,eller jo, som förvaring av sakerna som egentligen ska ner i källaren,,,,

Lite dricka på det här så blir det nog bra, så hoppas vi att vi hittar något för en lagom peng på Erikshjälpen.

Vädret är molnigt men ganska varmt ute, det lutar nog åt en långpromenad med kamning igen. Denna gången ska jag ta med mig tunnbrödsrullar som fika. Jag känner hur det vattnas i munnen ;)

Ha det bra!

Inga kommentarer: