2012-05-19

Lördag

Idag tvättar jag....lakanen behövde tvättas så det var lika bra att tvätta igen trots att det bara var en vecka sedan. Har vi tur finns det tid nästa lördag också, vi tänkte tvätta då så slipper vi tänka på vad vi vill ha med till Skåne och undvika att använda det,,,,bättre att tvätta och packa nästa dag direkt.

Det var en del lakan,,,,vi lånade lakan av S när vi var i sommarstugan som skulle tvättas, våra lakan, alla handdukar och då var det lika bra att ta de lakan som ligger i soffan också....så det blev en del.
Jag har för andra gången i mitt liv lyckats att vika och mangla lakan helt själv,,,, :D
Det är lite bökigt att vika dem så det blir rätt, men då är det tur att det finns både bord och "hållare" i tvättstugan. En sån hållare som ska underlätta arbetet vid just lakanvikning.

Nu tycker jag att torktumlaren borde vara färdig snart,,,egentligen har jag en maskin till som måste torktumlas men det fick plats i torkrummet så jag hoppas att det har hunnit torka nu....min tid går ut klockan fem, men det brukar inte vara så kinkigt. Man brukar ju inte börja med att torktumla eller hänga kläder i torkrummet...och maskinerna är tomma och rengjorda.Härom morgonen när jag var ute med Coba fick vi se lite vilda djur. Jag filmade men det gick si så där....delar filmen ändå så får ni själva bedömma ;)


Idag är det tvätta bilen gratis dag på Bilbolaget. Jag åkte dit, de bjöd på en guldtvätt,,,så vi tänkte passa på....men det var lååång kö, jag hade säkert inte kommit in i tvätten förrän på en timme så det fick vi strunta i.
Jag hade Coba i bilen och tänkte inte vänta över en timme,,,jag hade ju tvätt i maskinerna också :P
Vi åkte och slängde källsorteringen sen for vi upp till Vårdkasen och gick en sväng. Jag ska föra över bilderna och filmen från mobilen så ska jag visa hur vackert det var :)
Men jag behöver ju använda den gamla datorn för att få över bilder och liknande från mobilen,,,,dumma Linux...

Nu ska jag ner i tvättstugan igen och hoppas att torktumlaren är klar så jag kan mangla det sista och röja upp/dammsuga här hemma och hinna vila en bra stund innan Ad slutar jobba kl åtta.
Vi ska ha lite folk här när Ad har slutat så ska vi grilla och umgås en stund, så jag vill städa, toaletterna behöver rengöras och allt där inne plus jag behöver dansa ett varv med snabeldraken. Det var väldigt längesen jag dammsugade nu, Ad har gjort det eftersom jag har haft ont. Men idag har jag inte ont så idag klarar jag av det :)

Ha det bra

Inga kommentarer: