2012-05-09

Officiellt

Nu när vi har gått ut med det på Fb kan vi lika bra berätta här också :)

Jodå så är det för er som inte visste redan ;)

Imorgon går jag in i vecka 26.

Och idag var det första träffen med föräldragruppen. En trevlig grupp på 7 familjer och det är allas första barn och vi är i liknande ålder allihop. Vi hade berikande och bra diskussioner och jag känner att dessa träffar kommer att bli bra. Även om det bara är tre träffar till, men sen fortsätter samma grupp på BVC.

Vi har redan köpt en del saker till barnrummet. Trots att vi inte har fått bort soffan där inne än.....Ad hittade en sida på nätet med en vagn av för oss okänt märke men som hade fått en massa bra kundomdöme. Och den hade ett superbra pris och är som vi tänkte oss, en sittvagn som går att fälla totalt,,,som de flesta gör idag,,,,och en mjuklift. Sen tänkte vi köpa en dyrare åkpåse, Voksipåsen, till vintern. Den går att anpassa storlek så vi kan ha den i tre år ungefär.

Så ser den ut
Eftersom det är distansköp så har man två veckors ångerrätt och ska reklamera så snart som möjligt om något är fel, så vi monterade vagnen någon dag efter vi hade hämtat den.
Och det var en himla tur att vi gjorde det, ett av däcken hade ett jack i sig, så nu har vi mailat med hemsidan och de ska skicka oss ett nytt däck och en returlapp så vi kan skicka tillbaka det deformerade däcket.

Nu kallar sängen,,,jag måste kliva upp runt fyratiden imorgon, ska åka hemifrån kl fem för att jobba i en annan stad hela dagen. Sen kommer jag hem vid sjutiden på kvällen.
Himla skönt att vara ledig på fredag,,,eller inte ha några tider att passa,,,,nästan,,,,ska jobba en timme på morgonen sen träffa en kompis samt tvätta våra (min och Ads) vinterjackor,,,men det är ändå en lugn dag. Kompisen och jag tar antingen en hundpromenad eller bara umgås här, så det blir lugnt. Men i helgen är jag helt ledig som det ser ut nu, och då gör det inte mig något att ha heldagsuppdrag och behöva köra en bra bit,,,,det ger bra pengar eftersom jag även får restidsersättning och bensinersättning,,,så det är lönsamt. Och det händer inte så ofta så då kan man bita ihop när det väl blir så....speciellt eftersom jag mår bra och orkar.

Just det, ni som inte har sett kanske vill se en bild på mig :P

V 24, bilden togs 28 april.
God natt nu måste jag sova.

Ha det bra!