2012-05-28

Resdag

Idag var jag tvungen att gå upp tidigt, hade tackat ja till en timmes jobb i morse. Eftersom jag redan är klar visste jag ju att jag skulle hinna utan stress :P
Jag har även hunnit handla lite gosaker till resan. Middag har vi beställt på tåget, det är ju ingen större middag men det borde räcka. Vi har även bestämt att i Sthlm köper vi något mer till nattåget, ifall vi (läs framförallt jag) skulle bli hungriga.

Nu återstår: en promenad med Coba, bädda sängen, vattna blommorna sen får de klara sig bäst de vill, duscha, packa det sista, äta lunch när Ad kommer hem, vila, en till runda med Coba och så hämtar taxin oss 16.30. Jag har redan ringt och beställt och varit noga med att säga att vi har hund...så de skickar en djurbil.

Coba är inte lika vaksam på oss idag som igår kväll. Hon blir lite nervös/uppspelt varje gång jag packar. Hon vet vad det betyder....vi packar ju alltid om vi ska till Bjurholm också, men då brukar vi packa samma dag som vi ska resa. Hon har rest väldigt mycket under sin tid här hos oss,,,och det är ju inte ens två år även om det känns längre. En väldigt berest dam har hon blivit, och det är ju alltid bra destinationer så jag tror hon tycker det är helt okej att resa, lite tråkigt dock.

Denna gång har vi ingen slyngel som drar med oss så denna gång lär det bli lugnare. Och nu är husse också med för första gången så det känns skönt. Vi har redan planerat hur vi ska göra i Sthlm....eftersom det är jag som känner till stationen och gatorna runt omkring så tar jag henne och Ad handlar lite proviant.

Han är nog mer orolig, eller ja inte så mycket men tänker ändå på det, än mig att tåget ska bli sent och vi ska fastna nånstans. Jag har ju rest så mycket och gångerna det har hänt mig kan jag lätt räkna på en hand, så jag är inte så värst orolig för det. Fram kommer vi alltid och eftersom vi reser på natten har vi ingen gassande sol som bränner. Om man missar anslutande tåg så fixar SJ det på något sätt,,,,det värsta som kan hända är att vi får vänta i Sthlm tills något morgontåg. När vi väl sitter på tåget från Sthlm är det väldigt lugnt. Från Hässleholm går Pågatågen ofta när de väl har startat för dagen, så till Hbg kommer vi alltid på något sätt.

Nä nu ska Coba ut sen är det väl lika bra att fixa det som behöver fixas på en gång så kan jag vila sen.

Ha det bra!


Inga kommentarer: