2012-05-13

Tjoho!

Allt är sålt, utom tv-bänken.
Som sagt så hämtade ett par soffan, bordet fick vår kompis, vi hade lagt ut det för 100 kr och hon behövde ett bord så hon fick det gratis. Och tvn har vi varit och lämnat hos en kvinna. Hennes dotter skulle få en egen tv på rummet och hon hade ingen bil så vi ställde upp och körde dit den till henne. Som tack fick vi lite extra pengar för arbete och bensin ;)

Skönt!!!!! Nu är det bara tv-bänken kvar, den lättaste av allt vi ville sälja. Den vet vi även att vi har förvaring till om den inte blir såld. Eller så kanske vi rent av hittar något användningsområde för den.

Bordet blir hämtat i veckan när vår kompis har tillgång till en större bil. Men nu när vi vet vart det ska ta vägen och när de andra stora möblerna är borta så är det ingen större brådska.

Nu håller Ad på att kolla hans PS3 som han också vill sälja, det har varit en bra dag affärsmässigt för oss så då är det lika bra att rida den vågen och passa på att lägga upp allt som ska bort ;) Eller för oss,,,det är ju Ads gamla saker så det är ju han som har haft en bra dag ;) hehe men det är skönt att få bort allt som bara står och tar plats, speciellt nu när vi behöver platsen.

Härliga dag :)

Ha det bra

Inga kommentarer: