2012-05-26

Varmt

Varmt både inne och ute, det enda svala rummet är sovrummet och hallen. Rummet som ska bli bebisrum är också väldigt varmt, undrar hur det kommer att gå....och det är bara början på sommaren nu.
Värmen ute klagar jag inte på :D 22 grader i skuggan och det är helt underbart. Skulle vara ännu bättre om jag hade haft några shorts som jag kunde använda,,,,får se om det införskaffas något par på Ullared, annars ser jag till att hitta någon annanstans.

Idag har jag återigen tvättat medan Ad jobbade, så nu kan vi packa imorgon. Jag har även rensat och donat lite.
Förra veckan hämtade jag 2 babyboxar som jag hade "beställt". Sådana finns att hämta gratis på vissa platser. Jag ska in på Kronans droghandels hemsida och se om de har fått in nya,,,de sa att de skulle få det inom en månad,,,och det var den 23 april....de är väldigt populära så det tar snabbt slut. Nu står det att beställningsformuläret kommer bli tillgängligt igen den 30/5,,,,så då får jag väl kika in då och se om det går att få tag på en.

Vi fick några blöjor, nappar, lite salva, skedar och en massa rabatkuponger, ännu mer reklam och några gratistidningar. Vi fick även en blöjhink, så nu är kartongerna tömda och innehållet sorterat,,,reklamen slängd....och hinken monterad. Skönt att bli av med de kartongerna som bara stod i vardagsrummet.
Vi har äntligen fått rätt hjul till vagnen också så de gamla som var deformerat och det vi fick som var fel är också nerpackad i en stor låda som ska postas på måndag. Det är så skönt att få i ordning på saker och ting.

Ikväll ska vi grilla, det passar alldeles utmärkt i det strålande vädret. Igår stekte vi hamburgare men idag ska vi grilla kycklingfiléer på spett, majskolvar och färska champinjoner. Det ska bli gott :D

Nu luktade Coba något och trippade ut på balkongen,,,,grannarna ovanför satte sig nyss där ute med tallrikar lät det som,,,så det är säkert deras mat som luktar supergott för henne.

När jag var nere i tvättstugan för ca en timme sen möttes jag av en ambulans och en polisbil på gården....vår gård som är så lugn annars,,,,det är klart vi blev nyfikna på vad som hände. Det finns en trappuppgång på gården som är lite stökigare, det bor antagligen missbrukare i några av lägenheterna där, enligt rykten av en fd granne. Och det var så klart där ordningsmakten och sjukvården stod. Senare såg jag hur polisen förhörde två yngre personer på gården, precis utanför porten. Ad hade också sett hur ambulanspersonalen lastade in en ung man.....hmm som sagt det är klart att vi blir nyfikna :P Kanske står något i tidningen,,,som inte kommer på söndagar.
Grr det stör jag mig på,,,,men på måndag kanske, eller på nätet.

Jaha det var dagens skvaller från vår soliga gård där lugnet återigen har infunnit sig och flera grannar sitter på balkongen eller gården och njuter av solen denna härliga lördag.

Ha det bra!

Inga kommentarer: