2012-06-15

Sol :D

Det var väldigt kul att vara med på examensdagen :) Som vanligt är det roligast för dem som både kan teckenspråk och vet hur lärarna och skolan fungerar, och det stämmer ju in på mig. Så jag hade kul och skrattade åt skämten och allt på samma sätt som eleverna. Anhöriga kanske skrattar för att alla andra gör det, men det är ju inte samma sak, mycket roligare när man förstår allt :)

Solen håller i sig så de nya tolkarna fick en härlig examensdag.

Efter examen åkte jag till Maxi för att inhandla lite jordgubbar :D Nu har de svenska jordgubbar och en liter kostar ca 25 kr,,,,50 kr per kilo så man skulle väga och se vad det blev. "Min" liter kostade 27 kr,,,,så det var helt okej tyckte jag. Ikväll ska vi smaska i oss jordgubbar med mjölk och grädde, gott :D Om jag minns rätt så är inte Ad så väldigt förtjust i det, så det lär bli jag som äter mest, men inte mig emot :D

Det börjar bli en hel del folk på Sälstens strand nu och kommunen har satt upp fler skyltar med hundförbud,,,,folk skiter i det kan jag säga (så länge de plockar upp sagda skit efter sin hund),,,,,Mitt på stora gräsmattan där det är mest förbud satt en familj med en hund ;) Man tar ju hänsyn till om det är mycket folk som badar och så, då sitter man ju inte där med hund, men annars är det ingen som klagar.
Coba fick som vanligt gå ner och bada,,,hon njöt. Hon går längre och längre ut så det kanske kommer några simtag i slutet av sommaren, man vet aldrig.

Nä nu ska jag vila en stund.
Imorgon är vi sugna på att åka Ådalen III, det blir nog jag, Ad, Kellys matte och hennes H. Men det ser ut som vädret inte kommer bli helt pålitligt imorgon kväll,,,det ska vara moln och ev regn. Inte kul alls,,,,,jag har inte åkt den båten ifjol, vi skulle göra det men jag, mamma och pappa hann inte komma fram till Härnösand i tid så vi fick avboka.
Jag tror jag åkte sist det året jag fyllde 25, alltså snart tre år sedan,,,,nu är det dags igen innan vi blir fler i familjen. Och imorgon ser ut att vara enda chansen vi har,,,,
Än så länge finns det gott om platser tills imorgon så vi avvaktar lite med att boka.

Nu väntar soffan en liten stund.

Ha det bra

Inga kommentarer: