2012-08-31

En vecka

Idag blir Filip en vecka, det känns fortfarande lite overkligt att vi har haft honom hos oss en hel vecka.

Allt rullar på här hemma, tack vare mormor och morfar förstod vi snabbt några saker som inte passade honom och vad som kunde vara "fel" när han var otröstlig. Så än så länge har det gått nästan helt smärtfritt, han har sina skrikperioder som alla barn men de är hanterliga eftersom han till största delen är väldigt nöjd med livet.
På nätterna sover han 3-4 timmar i sträck och vi är utvilade när vi vaknar, den lyxen förväntade vi oss inte ;)

Vi hoppas att allt går lika bra när mormor och morfar har åkt hem, alltså min mormor och morfar, Filips gammelmormor, gammelmorfar. De har varit till stor hjälp dessa dagar, mormor hjälper mig med F så jag kan vila och morfar hjälper Ad med matlagning och inköp.
Igår bestämde vi oss för lasagne och jag sa att jag kunde laga den. Men inte blev jag själv i köket, morfar hjälpte så klart till ;) Det blev supergott och hela lasagnen tog slut. Att orka laga mat som tar en timme trodde jag inte heller att jag skulle göra första veckan, jag visste ju att jag inte behövde springa så fort Filip var missnöjd, det skötte gammelmormor ;)
Han har inte mycket han tycker att han behöver klaga över,,,han sover mest. Just nu har han en vakenperiod, vi vaknade halv elva och han har varit vaken sen dess. Och nu är inte mormor och morfar här...han kommer säkert sova genom större delen av dagen sen när de kommer.

Filip hos gammelmorfar

Nä nu ska jag ta tag i några telefonsamtal som behöver göras sen får vi se vad som händer idag.

Ha det bra, det har vi :D

1 kommentar:

Hjulia huller om buller, eller Smulan, Amanda och deras 2 benta sa...

Så söt han är, er lille Filip! Gulligt av dina morföräldrar att hjälpa er denna första tiden.
Jag är lite avis, vi fick aldrig några barn tyvärr. De var inte så duktiga i början av 80-talet på det här med fertilitet.

Kram
/Julia