2012-08-06

Tack

I förrgår var jag och Coba på stranden, på väg hem halkade jag till och efter det gjorde jag inte många knop....Fick så fruktansvärt ont i större delen av kroppen.
Igår hade smärtan lugnat sig lite men jag kände att jag inte skulle klara av att ta någon hundpromenad. Då är det underbart att ha fantastiska vänner som ställer upp (Ad jobbade).

Malin kom hit och tog lunchpromenaden istället för mig. Tack tack tack :D
Som "lön" (muta) bjöd jag på lite fika vi hade hemma :) och en trevlig stund.

Idag när jag vaknade var återigen smärtan borta, så idag fick jag och Coba en lunchpromenad på en halvtimme. Inte till stranden,,,ville inte riskera att halka till igen, om vi går mot stranden, då ska Coba bada,,,och det var på väg upp från badet som jag halkade,
Även nu efter promenaden finns ingen smärta så det var skönt att komma ut och röra sig lite.

Igår kväll när jag mådde bra igen passade jag på att bädda färdigt spjälsängen och sortera påsen med lakan, så nu vet vi vilka som ska vara till vaggan/vagnen och vilka som passar till sängen.
På dagens schema står: vila/brodera, förhoppningsvis grilla ( sugen på grillspett) och senare ikväll fixa vaggan. Den behöver torkas av lite och så ska vi se om min plan för bäddningen fungerar.

Det var nyss jättefint och varmt väder men nu har molnen tagit över. Enligt tidningen ska det bli fint igen ikväll, jag håller tummarna för att det stämmer så vi kan grilla. Vi brukar ju grilla ändå, men det är roligare om vädret är fint.

Ha det bra

1 kommentar:

Hjulia huller om buller, eller Smulan, Amanda och deras 2 benta sa...

Var rädd om dig och magen :)
Nu är det inte långt kvar!

Kram
/Julia