2012-09-07

Två veckor

Usch vad tiden springer iväg....idag är Filip två veckor gammal. Jag har börjat lära mig vilka skrik som betyder mat, just nu är det iofs de flesta ;)

Han har fått gegga i ett öga och enligt lite egna efterforskningar på det kära, allvetande nätet är det tydligen ganska vanligt på bebisar. De har för små och trånga tårkanaler så det blir gegga istället för tårar. Lättast att få bort genom att torka med koksaltlösning och sen lite bröstmjölk. Hittade ett forum där de skrev vad deras BVC hade tipsat dem om och vad som hjälpte. Eftersom den värsta geggan kom när BVC hade stängt så lämnade jag iaf ett meddelande så de kanske ringer tillbaka på måndag. Annars ska vi ändå dit på tisdag och fram tills dess torkar vi och sköter om bäst vi kan. Det ska tydligen gå över ganska snabbt,,,men vissa har det upp till 7 veckor, så vi får hoppas att det läker snabbt på Filip.

Han fick bada för första gången i söndags, det tyckte han om. Vi var beredda på att han inte skulle gilla det alls, men det gjorde han :D

Pappa upp i dagen


Livet rullar på, jag är snart helt läkt känns det som och vardagen börjar återkomma. Ad är hemma lite mer än en vecka till så vi tar vara på tiden, tar lite promenader med vagn och vovve och bara njuter av att vara hemma.

Jag sitter inte så mycket vid datorn, förståeligt hoppas jag. Så det blir inget bloggläsande för mig just nu och inte så mycket uppdateringar heller.

Häromdagen fick vi ett paket från USA. I det fanns en massa fina, söta och mysiga kläder i olika storlekar. Vi blev fantastiskt glada och tacksamma. Nu är de tvättade och imorgon ska han få prova några bodys, som jag tror är för små, men man kan ju alltid prova.

Ha det bra!

Inga kommentarer: