2012-09-13

Vakentid

När lilleman vaknar kl fyra på morgonen och bestämmer sig för att det är dags att vara vaken en stund, då är det lika bra att kliva upp så även mamma vaknar till och slipper bli irriterad.
Han sov ungefär fyra timmar mellan kvällsmaten och nattamaten, rapade och somnade igen. Bara för att vakna en timme senare och inse att han nog inte var färdigrapad,,,,,efter lite mer rap insåg mamma att killen tyckte det var dags att vara vaken en stund...,.Så jag passade på att utföra ett blöjbyte, toabesök och lite nattamat till min mage. När han efter det fortfarande var vaken var det lika bra att sätta oss i soffan och stänga till sovrummet så iaf Ad får sova utan att väckas av ljuset.

Så nu sitter vi här och det verkar som han snart somnar igen, men det tricket har han kört förr,,,han somnar till bara för att vakna igen några sekunder senare. Idag, eller snarare igår, var han vaken väldigt mycket på dagen så det kanske är sant att han somnar snart, han borde vara rätt trött tycker jag.

Kör ett race med lite trött vakentid på morgonkvisten

Han har börjat titta på saker mer och mer så när jag tände datorn var det ju jätteintressant och han följde allt som hände på skärmen ett tag.
Det är verkligen fantastiskt så snabbt bebisar utvecklas. Leksaker som låter försöker han vända huvudet efter och han försöker titta efter dem, det går inte varje gång men någon gång har han lyckats.

Nähä nu ska jag väl passa på att installera Norton igen när jag ändå sitter här. Datorn fick fnatt för några dagar sen och vi accepterade att den skulle återställa sig till en tidpunkt då den fungerade,,,,det var tydligen längesen eftersom den återställde sig till innan den fick Norton installerat,,,,,

Ha det bra och hoppas att ni sover gott.

1 kommentar:

Hjulia huller om buller, eller Smulan, Amanda och deras 2 benta sa...

Njut av den här första tiden, den går så fort.
Snart ligger han inte kvar där ni lägger honom *fniss*

Kram
/Julia