2013-03-17

Vikarie

Någon som känner för att vikariera för mig inatt och imorgon bitti och helst hela dagen imorgon?

Jag föreslår ett byte, ni har en tyst, barn- och djurfri lägenhet med superbekväm säng och tysta grannar åt alla håll, inte ens stegen från eventuella grannar ovanpå hörs.

Jag har som inbyte en bekväm säng i en lägenhet innehållande en sambo som inte hör nånting i sovande tillstånd, en hund som i all välmening kommer och väcker er någon/några gånger per natt. När ni som bäst tror att ni kan somna om så hör ni bebisen som tappat nappen.
När ni på riktigt lyckas somna om väcks ni igen inom två-tre timmar av att bebisen vaknar och är hungrig, eller om ni har tur av sambons väckarklocka som är igång trots att han står i duschen...

Visst låter det som ett bra byte?
Någon som nappar...nähä ingen? Jag förstår inte er....

På dagen, speciellt på morgonen har ni en jättemysig bebis att gosa med. Och en trevlig hund att ta långpromenader med, oavsett väder. Det där med att vila, det kan ni ju få göra när ni kommer hem igen, eftersom bebisen bara sover ute på promenaden och sen knappt mer förrän han ska sova för natten.
Det stora pluset är att bebisen somnar tidigt så ni har hela kvällen på er att göra vad ni vill, som i detta laget oftast enbart innebär att vila och lägga sig tidigt.

Och det som verkligen är pricken över i är att ni aldrig kommer känna er ensamma. Om det inte är grannarnas dans och spring ovanför så är det grannarna vägg i vägg med sov-/vardagsrummet som har högljudda diskussioner på kvällarna.

Visst låter det som ett gyllene läge? ;)Ungefär så gick mina tankar kl 5 imorse, när jag hade vaknat 2:30 av att F skrek pga tappat nappen och efter att C hade väckt mig, som vanligt....Svintrött. Som tur är somnar F om igen, när han varit vaken ca 2 timmar. Under de två timmarna reser vi oss absolut inte ur sängen och jag somnar oftast före honom,,,,Jag längtar till Skåne av flera anledningar just nu.

Vi har superfint väder idag iaf, det fick bli en riktigt härlig långpromenad i Cobas tempo, hon gick ovanligt långsamt idag. Men det var bara skönt, då kunde jag riktigt njuta.

Ha det bra!

1 kommentar:

Hjulia huller om buller, eller Smulan, Amanda och deras 2 benta sa...

Varför kan inte C gå upp och stoppa nappen i munnen på bäbis???
ELLER stänga av klockan så fort han går upp, så den inte väcker er???
Byta???
Näää... tror inte det ;-)
Är alldeles för gammal (55+) för bäbis.

Kram
/Julia