2014-06-27

Icke bortglömd!

Jag har inte glömt bort min förr så kära blogg. Livet rullar på med jobb, dagislämningar/-hämtningar, inköp, matlagning, städning, hundpromenader samt allt annat som hör till ett vanligt familjeliv.

Jag har sagt upp mig från jobbet då det inte fungerar med de tiderna och vårt familjeliv, vi är aldrig lediga en helg tillsammans då båda jobbar varannan helg. Tiderna är olidliga, 07-21:30 med x antal raster där mellan. Lönen är ännu värre då vi bara får betalt får våra besök hos vårdtagarna. Så jag sa till sist upp mig, har kämpat sen februari, dock med lite ledighet och sjukdom däremellan. 
Vissa dagar mår jag illa bara jag tänker på att jag ska iväg och jobba, så det är varken bra för familjen eller mig med det jobbet. Jag har kontaktat min älskade tolkcentral och de säger att de flesta andra frilansare går till andra jobb så de har haft problem med att få tolk så det låter ju toppenbra för mig :D
Jag har även hört av mig till ett boende i Älandsbro samt kommunen i jakt på timanställningar. Det ser lovande ut så vi är inte så värst oroliga inför framtiden, mest lättade över att jag sagt upp mig.
När man inte trivs på jobbet som tar så stor del av livet då går det ut över allt i livet. Så nu jobbar jag i helgen, ska strax åka iväg, sen jobbar jag två och en halv dag nästa vecka sen är det bye bye.
Jag, Filip och Coba sticker till Skåne en vecka medan vi väntar in Ads semester som börjar en vecka senare.
Så hoppas vi att jag ska ha mer glädje och ork kvar i kroppen till familjen och allt annat som är viktigt i livet.Midsommar firades i Bjurholm, med Ad som saknades, han var hemma och jobba....Jag, Filip, Coba och svärfar firade en lugn midsommar, den lugnaste och skönaste jag kan minnas....vi åt min salta sill och bara tog det lugnt. Vädret var hemskt, som överallt annars, vi fick lite hagel på midsommar och blåst och kallt. Vi lyckades vara ute korta stunder under helgen.
Svärmor var med sin syster på Kreta, så de hade en bra midsommarafton :P men det är hon verkligen värd. Hon kom hem på lördag kvällen.

Nu är F och C kvar i Bjurholm och har njutit av att vara på landet en vecka. Jag och Ad har jobbat för fullt,,,,men i tisdags var vi båda lediga tillsammans och det tog vi vara på.
Vi sov länge, åkte in till stan för lite lunch, shoppade lite, åkte upp till Högslätten och geocachade, där finns en powertrail som går runt elljusspåret, det tog oss ca två timmar i väldigt lugn takt.
När vi var färdiga där var det redan dags för middag så vi tog våra hungriga magar och åkte upp till Hotell Höga Kusten och åt en himmelsk middag, min bestod av skaldjurspasta med räkor, kräftor och blåmusslor. Smaskens! Till efterrätt tog jag den godaste creme brulen jag någonsin ätit, till den serverades rabarberkompott. En riktigt god middag men dyr. Vi får ju inte vara ensamma så ofta så vi unnade oss verkligen.
Vi hade tur med vädret och det gjorde dagen ännu bättre :D

Jag var även ledig igår och nu fram till kl tre, så jag ska verkligen strax åka....jag tog sovmorgon och har fixat och donat lite här hemma men ändå tagit det lugnt och njutit av att vara ensam. Jag älskar så klart både Filip och Coba men det är skönt att inte ha alla deras måsten hängandes över mig för en stund :D
Med det sagt så saknar jag dem väldigt mycket och längtar till söndag när Ad ska hämta dem, det ska bli skönt att få hem dem igen :D


Älsklingen på sitt första tivoli, Härnösands marknad.

Se upp!

Mums med glass!

Himmelriket är tydligen nya kläder...

Mys med bokläsning har blivit en vana.

Glader hos farmor och farfar.

Har bäddat ner sig själv.

Gott!!!!! Surströmmingspremiären ;)

Vår lunch på stan på favvocafeet så klart,,,Rutiga Duken.

Geocachingrunda i fin miljö.

På väg hem efter middagen på Hotell HK 

Nu måste jag verkligen iväg!

Ha det bra!

Inga kommentarer: