2014-11-12

Blogga?

Jaha, då var det detta med att skriva något här....ofta kommer jag på något att skriva om men sen när jag väl har tid/kommer åt datorn är idén borta igen.
Allt rullar på, jag har kommit in på en till arbetsplats som vikarie. Det första stället ringde mig en gång sen vet jag inte vad som hände,,,,men jag trivs mycket bättre på det nya stället än det förra så det gör mig inte så mycket ;)

Filip växer så det knakar och tack vare lite böcker och mycket prat och att han ser att magen växer och rör sig så börjar han förstå, eller iaf upprepa orden "bebis mage"...sen vet jag att han aldrig riktigt kommer att förstå förrän hans syskon väl är här.

Idag är nog första dagen jag på riktigt skjutit bort allt som behöver göras. Jag vaknade med en kraftig yrsel, tog mig genom ca 1 ½ timmes morgonbestyr innan Ad och F åkte iväg till dagis. Då gick jag och la mig igen och sov i ca två timmar. När jag vaknade igen var yrseln borta och jag mådde mycket bättre.
Sen har jag bara tagit det lugnt, läst tidningen och bara suttit i soffan.

I eftermiddag ska jag iväg och jobba en timme innan jag ska hämta F, det blir en sen hämtning idag så det är tur att kvällens middag är snabblagad. Iaf enligt receptet,,,,hoppas att det stämmer också.

Nu ska jag ta mig i kragen och lägga in "KAN-tider" i medvind så jag får lite mer jobb ;) Nu när jag äntligen har fixat nytt lösenord. De sa dock att det är lite problem just nu med att logga in hemifrån. Jag får ge det ett försök och om det inte fungerar får jag göra det på söndag under en lugn stund på jobb. Det är mitt första riktiga arbetspass på söndag. 
Men jag jobbar ju inte ensam så det går säkert bra, jag är nervös eftersom det är första gången men inte lika nervös som jag har varit på andra stället, det är mycket lugnare och "lättare" här.

Jaha nu kallar lunchen sen får vi se vad jag hittar på innan jag ska iväg och jobba en stund.

Ha det bra, jag ska skärpa mig, hoppas jag....

Inga kommentarer: